Luister live

Oekraïense Eurovisie sensatie Go_A naar Nieuwe Nor

28 december 2023

Op 14 april 2024 doet de Oekraïense band en Eurovisie-fan-favorite Go_A Poppodium Nieuwe Nor in Heerlen aan. Voor liefhebbers van muzikale ontdekkingen en avonturen brengt Go_A een boeiende mix van Oekraïense zang, elektronische beats, Afrikaanse drums en krachtige gitaarklanken.

De band, bestaande uit zangeres Kateryna Pavlenko, multi-instrumentalist en producer Taras Shevchenko, houtblazer en achtergrondzanger Ihor Didenchu, en gitarist Ivan Hryhoriak, belooft het Heerlense publiek te trakteren op een memorabele muzikale ervaring. Tickets voor dit optreden zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 22 december om 10:00.

Go_A heeft haar sporen verdiend met de overwinning in de nationale selectie voor het Eurovisie Songfestival in 2020. Ondanks de uitdagingen van de coronapandemie vertegenwoordigde de band Oekraïne tweemaal op het internationale podium. Met hits als ‘Solovey’ in 2020 en ‘SHUM’ in 2021 hebben ze wereldwijd erkenning gekregen. Recentelijk brachten ze ‘Rusalochki’ uit, geïnspireerd door Oekraïense mythologie. De bijbehorende videoclip, opgenomen tijdens een raketaanval in Kiev, geeft het nummer – over het vinden van jezelf in een wereld waar je je thuis hebt verloren – extra emotionele diepgang.

Via: 045Online

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram