Luister live

Ondernemersfonds Heerlen en Stichting Parkstad Limburg Economy Award gaan partnerschap aan

25 augustus 2023

Vanaf maandag 21 augustus 2023, is er een nieuw partnerschap tussen Stichting Parkstad Limburg Economy Award (PLEA) en Ondernemersfonds Heerlen om ondernemerschap te belonen, steunen en met elkaar te vieren.

Feestavond
Tijdens de feestavond, op zaterdag 7 oktober 2023, reikt Stichting PLEA voor de 20ste keer de Economy Award en Talent Award uit aan ondernemers van Parkstad. Daar waar Stichting PLEA individuele bedrijven in Parkstad wil belonen met een award, wil Ondernemersfonds Heerlen de samenwerking tussen ondernemers belonen. Beide organisaties streven naar krachtig ondernemerschap, goede samenwerkingen en het verbeteren van de bedrijvigheid in de regio. Hiervoor zal Ondernemersfonds Heerlen zich verbinden aan Stichting PLEA en tijdens de feestavond ook een award uitreiken voor het beste project. Deze bijzondere avond brengt ondernemers samen om de innovatie, groei en de kracht van samen ondernemen in de regio te vieren, maar ook om deze trots met elkaar te delen.

De uitreiking van de eerste Ondernemersfonds Award en de Economy & Talent Award (PLEA) vindt plaats op zaterdag 7 oktober, om 19.00 uur bij Poppodium De Nieuwe Nor te Heerlen.

Over Stichting PLEA
Stichting PLEA beloont al jaren ondernemerschap in de regio Parkstad. Zij leveren een bijdrage aan het versterken van de economische bedrijvigheid en het vergroten van de aantrekkelijkheid van de regio. Stichting PLEA reikt ieder jaar tijdens een spetterende feestavond de Economy Award en Talent Award uit. Het doel van de awards is om bedrijven te stimuleren om te blijven innoveren, groeien en een bijdrage te leveren aan de economische ontwikkeling van Parkstad Limburg. (www.economyaward.nl)

Over Ondernemersfonds Heerlen
Ondernemersfonds Heerlen is opgericht om het ondernemersklimaat te versterken en de samenwerking tussen ondernemers in Heerlen te stimuleren. Zo kunnen ondernemers financiering aanvragen voor diverse projecten, waarvan Heerlen mooier, bruisender, ondernemender, veiliger of duurzamer wordt. (www.ondernemersfondsheerlen.nl)

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram