Luister live

Ontdek Klankstad Klassiek in Kerkrade

17 juli 2023

Klankstad Klassiek, een sprankelend nieuw zomerfestival, kondigt vol trots haar debuut aan in de sfeervolle stad Kerkrade. Dit evenement brengt een ongekende muzikale ervaring naar liefhebbers van klassieke muziek in Limburg en daarbuiten. Met het thema "Op reis" belooft Klankstad Klassiek een betoverende dag vol magische klanken en meeslepende optredens.

Op zondag 20 augustus komt Theater Kerkrade tot leven met de uitzonderlijke talenten van Fuse, Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet, Kasper Schonewille en het Vespucci Kwartet. Elk van deze gerenommeerde artiesten zal een uniek concert verzorgen dat in het teken staat van "Op reis".

Fuse, bekend om hun grensverleggende benadering van klassieke muziek, zal het publiek betoveren met vernieuwende interpretaties en genre-overschrijdende uitvoeringen. Het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet zal de luisteraars meenemen op een reis vol harmonieën en virtuositeit. Kasper Schonewille, de getalenteerde concertpianist, zal zijn diepgaande en meeslepende muzikale reis delen met het publiek. Het Vespucci Kwartet zal de betoverende klanken van het strijkkwartet laten weerklinken en de harten van de luisteraars veroveren.

Voor slechts €5,- per concert kunt u genieten van elk optreden. En wanneer u alle 4 de concerten tegelijkertijd aanschaft, ontvangt u een korting van 50% op de totaalprijs.

Dit is dé kans voor muziekliefhebbers om de betovering van Klankstad Klassiek te ervaren. Wees erbij op zondag 20 augustus in Theater Kerkrade en laat u meevoeren op een onvergetelijke reis door de wereld van klassieke muziek.

Voor meer informatie over het festival en het reserveren van tickets, bezoek onze website op plt.nl. Volg ons ook op sociale media voor het laatste nieuws en updates over Klankstad Klassiek.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram