Luister live

Op 1, 3 en 4 april in de avonden bussen in plaats van treinen tussen Heerlen en Aachen Hbf.

2 april 2024

Op maandagavond 1, woensdagavond 3 en donderdagavond 4 april vinden er werkzaamheden plaats aan het spoor in Duitsland. Door deze werkzaamheden rijden enkele treinen tussen Heerlen en Aachen niet. Er worden bussen ingezet. Reizigers dienen rekening te houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden.

RE18 Heerlen – Aachen Hbf.
Op maandag 1, woensdag 3 en donderdag 4 april komen enkele ritten van Heerlen naar Aachen en Aachen naar Heerlen te vervallen. Op maandag 1 april gaat het om de ritten vanaf 21:00 uur en op woensdag 3 april en donderdag 4 april gaat het om de ritten vanaf 22:00 uur. Reizigers kunnen op deze tijdstippen gebruikmaken van stopbussen tussen Heerlen en Aachen Hbf.

Reizen met treinvervangend vervoer
Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals een OV-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het niet mogelijk om een fiets mee te nemen.

Langere reistijd
Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer vind je op de website van Arriva.  De hele reis, van deur tot deur, kan vooraf worden gepland, geboekt en betaald via de glimble app van Arriva (te downloaden via www.glimble.nl). Of plan de reis op www.arriva.nl. Hulp of advies nodig? Bezoek dan ons Arriva OV Servicepunt in Heerlen.

Informatie voor reizigers
Arriva informeert reizigers over de gevolgen van deze werkzaamheden voor hun treinrit via de informatieschermen in de treinen, via de website van Arriva, via op posters op de stations en via berichten op social media.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: tv@rtvparkstad.nl

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram