Luister live

Op 6 oktober vindt Beestenbende – Dag van het Huisdier plaats in Cultureel Centrum Groet Genhei

5 oktober 2024
Door: 
Jan Danihel

Op 6 oktober vindt Beestenbende – Dag van het Huisdier plaats in Cultureel Centrum Groet Genhei te Heerlen. Het is een unieke gelegenheid voor dierenliefhebbers en organisaties die zich inzetten voor dierenwelzijn om elkaar te ontmoeten, kennis te delen en informatie te verstrekken over het houden en verzorgen van huisdieren.

De beurs biedt een platform voor diverse dierenwelzijnorganisaties die hun initiatieven en projecten presenteren. Bezoekers kunnen zich laten informeren over de juiste verzorging van verschillende huisdieren, van honden en katten tot meer exotische soorten. Daarnaast wordt er ook informatie gegeven over gedragsproblemen en de laatste ontwikkelingen op het gebied van dierenwelzijn.

Beestenbende is niet alleen een informatieve beurs, maar ook een plek waar dierenliefhebbers elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen uitwisselen. Het evenement is toegankelijk voor alle leeftijden en biedt een scala aan activiteiten, waaronder demonstraties, interactieve stands en de mogelijkheid om met dieren in contact te komen. Dit maakt het een ideale gelegenheid voor gezinnen om samen een leerzame en plezierige dag door te brengen.

Het is de eerste keer dat een dergelijk evenement georganiseerd wordt in Nederland waar voornamelijk dierenwelzijnorganisaties zich presenteren aan een breed publiek. De beurs is een stap in de goede richting om mensen te inspireren om verantwoord om te gaan met dieren.

Beestenbende is gratis toegankelijk en begint om 11:00 uur. We nodigen iedereen uit om deze bijzondere dag te komen beleven en meer te leren over de zorg voor onze dierenvrienden. Er is verder voor de eerste 200 bezoekers een goodiebag + gratis kop koffie of thee. Voor de kinderen is er een schmink- & glittertattoo hoekje. Voor meer informatie over het evenement en de deelnemende organisaties, kunt u terecht op onze website of onze sociale mediakanalen volgen.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: tv@rtvparkstad.nl

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495

Social media

Belangrijk

RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram