Luister live

Openluchtbioscoop in Parkstad Limburg Stadion voor cruciale wedstrijd FC Groningen tegen Roda JC

7 mei 2024

KERKRADE – Het cruciale duel tussen FC Groningen en Roda JC zal vrijdagavond te volgen zijn via drie grote schermen in het Parkstad Limburg Stadion. Er zullen 2500 kaarten beschikbaar zijn voor deze bijzondere gebeurtenis, die vanaf aanstaande maandag te koop zijn via de website van Roda JC.

Het evenement wordt georganiseerd door cateraar Van Melick, tevens horecapartner van de Kerkraadse club. Zij zullen de Koempeltribune omtoveren tot een openluchtbioscoop, waar toeschouwers kunnen plaatsnemen terwijl de schermen op het verharde gedeelte achter het doel worden geplaatst. De deuren van het stadion zullen om 19:00 uur openen, een uur voor de aftrap. De eindtijd van het evenement zal afhangen van het resultaat van de wedstrijd. DJ Marco Schiffelers uit Landgraaf zal zorgen voor de muzikale omlijsting.

De wedstrijd in Groningen betekent de ontknoping van het seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. Beide ploegen strijden nog om rechtstreekse promotie naar de Eredivisie. Op de ranglijst heeft Roda JC een voorsprong van drie punten op FC Groningen, maar het doelsaldo van de Groningers is iets beter. Roda heeft genoeg aan een gelijkspel om te promoveren, terwijl FC Groningen móet winnen. Mocht rechtstreekse promotie niet lukken, dan wacht voor een van beide ploegen de play-offs.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram