Luister live

Openluchttheater Brunssum heropent met een zomer vol voorstellingen en concerten

8 mei 2024

Het Openluchttheater van Brunssum is weer open en belooft tot en met september een scala aan kindervoorstellingen en zomerconcerten voor het hele gezin!

Op zondag 19 mei trapt het theaterseizoen af met "Local Heroes", een muziekfestival waarbij liefhebbers kunnen genieten van punk, rock, funk, soul, pop en nog veel meer.

Op woensdag 22 mei staat "Vloggen is leuk!" op het programma, een kindervoorstelling waarin Pien en Lotje een vlog gaan maken, hopelijk zonder al te veel avonturen!

Vervolgens op vrijdag 31 mei viert het NAVO-hoofdkwartier in Brunssum het 75-jarig jubileum met een gratis concert door een militair orkest.

Op vrijdag 7 juni presenteren leerlingen van de muziekschool het SMK Vijverparkconcert, met een gevarieerd programma vol dans en muziek.

Op zondag 9 juni brengt "Alles Geit Plat" een ode aan Limburgse muziek in dialect, uitgevoerd door een collectief van Limburgse muzikanten.

En zo gaat het programma door met onder andere "Nur deutsche Welle" op vrijdag 14 juni, een terugblik naar de jaren 80 met muziek van onder andere Nena, Spider Murphy Gang en Kraftwerk.

Voor de kinderen is er op woensdag 19 juni "Van ’t Padje Af", waarbij Samsa zichzelf plotseling als een grote kikker ziet wanneer hij in de spiegel kijkt.

Van donderdag 4 juli tot en met zondag 7 juli staat het Worldfestival Parade op het programma, waar vier dagen lang internationale dansvoorstellingen te bewonderen zijn. Dare to dance!

En dit is nog maar een greep uit het gevarieerde aanbod. Voor meer informatie en het volledige programma kun je terecht op www.onsbrunssum.nl/evenementen.

Over het Openluchttheater Brunssum

Het Openluchttheater Brunssum, gelegen in het Vijverpark, is sinds 1951 een prachtig cultureel landmark. Het theater is overkapt met een 'blad' van staal en doek, een ontwerp van architect Ivo Rosbeek dat perfect harmonieert met de groene parkomgeving.

Het Openluchttheater is gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als de bus. Voor bezoekers die met de bus komen, zijn de haltes Lindeplein en Wilhelminastraat ideaal. Kom je met de auto, dan zijn parkeerplaatsen Lindeplein en Alsdorfplein goede opties.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram