Luister live

Oplettende getuige grijpt in bij mishandeling in centrum Heerlen: verdachte aangehouden

16 maart 2024

045online

HEERLEN – Een moedige getuige heeft zaterdagmiddag de politie bijgestaan door in te grijpen bij een mishandeling in het centrum van Heerlen. Dankzij zijn actie kon de verdachte, een 35-jarige man uit Eritrea, worden gearresteerd en vastgezet.

Het incident vond plaats voor het politiebureau in de binnenstad van Heerlen. De getuige zag hoe de Eritrese man in een hevig conflict was verwikkeld met twee vrouwen. De man gebruikte herhaaldelijk zijn vuisten tegen de vrouwen en trapte meermaals op het hoofd van een van hen.

Zonder aarzeling rende de getuige naar het gevecht toe. Hij scheidde de vechtende man van de slachtoffers en droeg hem over aan de ter plaatse gekomen politieagenten. Beelden van de mishandeling zijn in het bezit van de politie.

De getuigen worden ondervraagd en de slachtoffers zijn overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling van hun verwondingen. De verdachte uit Eritrea is voorlopig vastgezet in afwachting van het lopende onderzoek.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram