Luister live

Pinkpop voegt 21 nieuwe namen toe aan de line-up

29 februari 2024

Met de toevoeging van Yungblud, Oliver Heldens, DOOL, Ilse DeLange, John Coffey, Matt Maltese, Meute, Sea Girls, Henry Moodie en nog eens twaalf andere namen is het programma van Pinkpop 2024 officieel compleet! Nooit eerder kende een editie van Pinkpop zo veel acts. Samen met headliners Ed Sheeran, Calvin Harris en Måneskin en nog tal van anderen schitteren deze topacts komende zomer op de festivalweide in Landgraaf.

Pinkpop 2024 vindt plaats op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 juni. Dit jaar kun je naast jouw festivalticket voor het eerst een ticket voor het Tuinterras kopen, een plekje op jouw favoriete camping garanderen met een persoonsgebonden Vaste Gast Ticket of een groepsplek boeken!

Rasentertainer Yungblud knalt met zijn genre-overstijgende optreden de Pinkpop-vrijdag in. De Australische AViVA voegt daar nog een extra vleugje alternatieve rock aan toe. En met de komst van KAWALA en NIEVE ELLA is het programma van de vrijdag helemaal compleet!

Pinkpop-legende John Coffey komt op zaterdag 22 juni met een nieuw album op zak de boel als vanouds op stelten zetten. Mocht je daarna nog niet uitgesprongen zijn, dan kun je nog altijd de moshpit in duiken bij PLOEGENDIENST of de benen onder je lijf vandaan dansen bij Oliver Heldens. Liever rustig genieten? Dan kun je vooraan kruipen bij Matt Maltese of James Marriott. Ook kun je genieten van de creativiteit van CHINCHILLA, pakkende nummers van DEAD PONY of het samenspel van poptrio TORS.

Gitaargeweld gegarandeerd op de Pinkpop-zondag dankzij DOOL en GUNMOLL. Met meer dan 25 jaar aan ervaring – en nummers – op zak strijkt Ilse DeLange voor de vierde keer neer op de festivalweide van Pinkpop. Voor de techno marching band MEUTE, Britpop-band SEA GIRLS, electropop-trio CLOCKCLOCK, de gitaarhelden van THE K’S en singer-songwriter RUBY WATERS wordt het hun eerste bezoek aan Landgraaf.

Met de toevoeging van deze 21 fantastische acts is het programma voor Pinkpop 2024 officieel compleet! In totaal staan er 67 acts (de meeste ooit op een editie van Pinkpop!) te popelen om jou een onvergetelijke 53e editie van Pinkpop te bezorgen. Ben je er klaar voor!?

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: tv@rtvparkstad.nl

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram