Luister live

Politie arresteert vier minderjarigen na mishandeling meisje in Heerlen

12 januari 2024

Via 045Online:

Op donderdagochtend heeft de politie vier minderjarigen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de mishandeling van een meisje. Het incident vond plaats op woensdagmiddag rond 16.00 uur op de Koekoeksweg in Heerlen, waar het slachtoffer, eveneens een minderjarig meisje, werd geschopt en geslagen, wat resulteerde in verwondingen die medische behandeling vereisten.

Na een grondig onderzoek identificeerde de politie drie jongens en een meisje die mogelijk betrokken waren bij de mishandeling. Deze vier verdachten zijn (buiten heterdaad) aangehouden. Een verdere analyse zal moeten uitwijzen wat de exacte toedracht van de mishandeling was en wat de aanleiding hiervoor is geweest.

Tijdens de mishandeling waren er meerdere omstanders, jongeren, aanwezig die toekeken. De politie doet een beroep op deze personen om zich te melden als getuige. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of het tipformulier op hun website. De oproep is cruciaal om een volledig beeld te krijgen van het incident en bij te dragen aan een nauwkeurig politieonderzoek.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram