Luister live

Politie ontdekt gestolen motorfietsen en quads in garagebox Hoensbroek

2 mei 2024

In Hoensbroek heeft de politie in samenwerking met de Boa's een doorbraak bereikt in een zaak van gestolen motorvoertuigen. Woensdagavond werd een motorrijder aangehouden, wat leidde tot een onderzoek dat resulteerde in de ontdekking van een garagebox waar meerdere gestolen motorfietsen werden aangetroffen.

De politie meldde dat de verdachte, een man van onbekende leeftijd en woonplaats, opviel doordat hij zonder helm en geldig kenteken rondreed. Toen de handhaving hem wilde controleren, vluchtte de verdachte.

Na de melding van de Boa's werd de politie ingeschakeld, waarna in een nabijgelegen garagebox nog eens twee gestolen motorfietsen en twee quads werden gevonden. Deze voertuigen werden vervolgens in beslag genomen. Eén van de motorfietsen bleek afkomstig te zijn uit Duitsland. De politie onderzoekt momenteel de herkomst van de overige motoren en quads.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram