Luister live

Politiek Heerlen gezamenlijk in actie voor behoud ziekenhuis

17 juli 2023

De Heerlense politieke partijen hebben gezamenlijk de handen ineen geslagen in de Ziekenhuisalliantie, met als doel een volwaardig ziekenhuis zoals we dat nu kennen voor de Parkstad en het omringende heuvelland te behouden.

De Parkstad is de grootste stedelijke regio van Limburg en is met 257.000 inwoners groter dan Eindhoven en Groningen. Een regio bovendien, met veel armoede en gezondheidsproblemen en daar hoort een volwaardig ziekenhuis bij!

Op 23 September organiseert de Ziekenhuisalliantie een Parkstad brede betoging om de grote zorgen van de inwoners van Parkstad en Heuvelland luid en duidelijk te laten horen. We zullen de colleges en partijen uit de andere Parkstadgemeenten actief benaderen en uitnodigen om zich bij de alliantie aan te sluiten. De gezamenlijke Heerlens politieke partijen moedigen alle mensen en organisaties die een volwaardig ziekenhuis in de Parkstad belangrijk vinden aan om mee te doen! Hoe meer mensen hun stem laten horen, hoe krachtiger de boodschap. Nadere informatie over de betoging voor een volwaardig ziekenhuis in Parkstad volgt uiteraard zo spoedig mogelijk.

Wil je helpen? Mail ons: [email protected]

Namens de Heerlense politieke partijen verzameld in de ziekenhuisalliantie,

SP Heerlen, Ouderenpartij Heerlen, CDA Heerlen, Jongerenpartij Heerlen, D66 Heerlen, VVD Heerlen, Partij Hoensbroeks Belang, PVV Heerlen, PvdA Heerlen, Groenlinks Parkstad, Partij voor de dieren Heerlen, Hart-Leers & Forum voor democratie Heerlen

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram