Luister live

Poppodium Nieuwe Nor wint Limburgse Popprijs

29 maart 2023

Venlo, 28 maart 2023

Poppodium Nieuwe Nor wint Limburgse Popprijs voor Beste Limburgse Muziek Organisatie

Poppodium Nieuwe Nor in Heerlen heeft de Limburgse Popprijs gewonnen voor beste Limburgse Muziek Organisatie. De jury roemde het podium om haar grondige verbouwing, waardoor het nog meer mogelijkheden biedt voor zowel lokaal- als (inter)nationaal talent. De muziekcultuur in het zuiden van Limburg kan hierdoor nog meer profiteren van talent van eigen bodem, maar ook grotere namen weten de weg naar de Nieuwe Nor te vinden dankzij de nieuwe zaal en een vernieuwde inzet ter versterking van het lokaal talent.

"Na de langdurige verbouwing is 2022 het jaar geweest waarin de nieuwe Nieuwe Nor haar deuren weer opende. Met een vlijmscherpe programmering en keihard werken heeft het podium haar publiek met succes weten terug te veroveren," aldus de jury. "Een nieuw pand, een programmering waar je u tegen zegt (Froukje, Joost, Goldband!) en een  organisatie die in coronatijd doorgeknald heeft om dit allemaal te kunnen realiseren!"

De Nieuwe Nor is vereerd met de prijs. "We zijn ontzettend trots op deze erkenning. Het is een bekroning op het harde werk van ons team en alle vrijwilligers die zich dag in dag uit inzetten voor de muziekcultuur in Heerlen en omstreken," aldus directeur Johan de Niet. Hij bedankt ook de gemeente Heerlen die samen met de organisatie deze uitdaging is durven aangaan.

De Pop in Limburg prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan personen en organisaties die een bijdrage hebben geleverd aan de Limburgse popmuziek. De uitreiking vond plaats in Poppodium Grenswerk te Venlo.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram