Luister live

Prins Roy I regeert in Bocholtz

15 januari 2024

Roy Kisters is zaterdag uitgeroepen in een bomvolle Harmoniezaal in Bocholtz tot Prins Roy I.

Hij stelt zichzelf voor op de Facebookpagina van Kalk aan de Books K.E. 

Mijn naam is Roy Kisters en ik ben 37 jaar oud. Sinds 2016 gelukkig getrouwd met mijn vrouw Suzanne waarna 2 kinderen ons huwelijk hebben verrijkt. Finn is 5 jaar en Noé is 2 jaar. In het Kerkeveld opgegroeid in een zorgzame familie bij Pap, Mam, Nancy en Rick. Maar sinds 2012 zijn we met ons eigen gezin woonachtig op de ‘’Bócheserhei’’.
Al vele jaren stroomt het carnavalistische bloed door mijn aderen, maar nooit was er een uitgelezen moment om dit om te zetten in volledige toewijding aan die ene passie: ‘’PRINS VA BÓCHES ziëe’’, want dat dese Mit Hatz en Ziël. Maar daar is NU HET moment voor!
Na enkele jaren de ondernemer te zijn geweest achter de RegioBank in Bocholtz, en het gelijknamige Kisters Adviesgroep, ontpopte een uit de hand gelopen hobby in de verduurzamingswereld zich tot een heuse onderneming. Inmiddels enkele jaren later bouwen we, Adriaan en ik, aan onze ondernemingen verder onder de gezamenlijke naam Ecolink.
In de maanden van het jaar waarin de ‘’R’’ zit (vrijwel alle maanden) blaast steevast carnavalsmuziek door mijn speakers en langs mijn stembanden. Daarom doe ik al ruim 20 jaar mee aan de Bócheser Schlager Arena met mijn vrienden Ralph en Rick als De Kabènese.
Naast mijn gezin, werk en carnavalsactiviteiten stond voetbal altijd centraal in mijn leven. Op mijn 6e levensjaar begon ik bij WDZ bij de F1 en rolde ik in de volgende 12 jaren door naar het 1e elftal waar ik 15 jaar heb gespeeld. Inmiddels gaat alles een stapje langzamer op het 4e elftal. Dit niet met minder vreugde want we trappen wekelijks met vrienden nog een aardig balletje.
Naast de vele Bócheser activiteiten die ik altijd heb bijgewoond gaan we er dit carnavalsseizoen een ‘’onvergetelijke’’ van maken! ''BOH, wat heb ik er veel zin in!''
    Op zondag was het tijd voor de ''Kingerzietsoeng'' en daar werd Prins Coen I én Prinses Lieve I uitgeroepen die samen met Roy gaan zorgen voor een onvergetelijk seizoen.

    Foto: Facebook BVV Kalk aan de Books K.E.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram