Luister live

Queer Parkstad kondigt Pride Week 2024 aan in samenwerking met Cultura Nova

8 maart 2024

Pride Parkstad
Queer Parkstad, in samenwerking met Cultura Nova, organiseert in de eerste week van september Pride Parkstad, een week vol diverse activiteiten gericht op het vieren van diversiteit en inclusiviteit.

Het hoogtepunt van de week is de Pride Walk op zaterdag 7 september, die dwars door het centrum van Heerlen zal gaan. Tijdens deze parade staat diversiteit centraal en wordt het in al haar facetten belicht. Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze feestelijke optocht.

Na de Pride Walk is er op het Pancratiusplein de Queer Parkstad Pop-up Show LOVE IS LOVE, waar bezoekers kunnen genieten van muziek, dans en diverse optredens.

De Pride week wordt afgesloten met een feestelijke Pride After Party genaamd Booty Shake, waar DJ's en dansers op locatie zorgen voor een opmerkelijke avond. Booty Shake is een inclusief feest waar iedereen zichzelf kan zijn en van harte welkom is.

Het volledige programma van Pride Parkstad 2024 wordt binnenkort bekendgemaakt op de website www.prideparkstad.nl en op de sociale mediakanalen van Queer Parkstad.

Queer Parkstad
Queer Parkstad zet zich in voor de Queer gemeenschap in Parkstad en streeft naar een inclusieve samenleving waarin diversiteit wordt gevierd en iedereen zich geaccepteerd voelt, ongeacht seksuele oriëntatie of genderidentiteit. Met evenementen zoals Pride Parkstad wil de organisatie bijdragen aan meer zichtbaarheid, acceptatie en begrip voor de Queer gemeenschap.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram