Luister live

Roda JC onthult nieuw thuisshirt voor seizoen 2023-2024

12 juli 2023

Roda JC heeft maandag met trots het ontwerp van het nieuwe thuisshirt voor het seizoen 2023-2024 onthuld. Het shirt, dat authentiek geel is met verticale zwarte strepen, is een eerbetoon aan het verleden van de club. Hiermee combineert Roda JC op meesterlijke wijze de rijke historie met een eigentijds design.

Het ontwerp van het thuisshirt is gebaseerd op het iconische shirt dat de club 40 jaar geleden droeg. Met deze keuze wil Roda JC niet alleen de successen uit het verleden vieren, maar ook de verbinding tussen toen en nu benadrukken. Door het shirt in een modern jasje te steken, toont de club haar vooruitstrevendheid en kijkt ze vol vertrouwen naar de toekomst.

Het authentieke geel van het shirt symboliseert de pure passie en energie die de supporters met zich meebrengen. De verticale zwarte strepen geven het ontwerp een dynamisch en krachtig karakter, dat perfect past bij de mentaliteit van de club. Bovendien zorgen de strepen voor een slankmakend effect, waardoor elke speler er nog imposanter uitziet op het veld.

Het nieuwe thuisshirt zal binnenkort beschikbaar zijn voor fans en is zonder twijfel een absolute must-have voor elke supporter van Roda JC. Met dit unieke design kunnen fans hun club trots tonen en tegelijkertijd een stukje geschiedenis met zich meedragen.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram