Luister live

Roda JC traint bij RKTSV in aanloop naar cruciale wedstrijd. Voetbal blijft een passie, doorgegeven van ouder op kind

9 mei 2024

Foto's: Jan Danihel/RTV Parkstad

Vanmorgen heeft Roda JC getraind op de voetbalvelden van de plaatselijke voetbalvereniging RKTSV. De training trok enkele duizenden supporters, die vol enthousiasme de training bijwoonden in aanloop naar de spannende wedstrijd tegen FC Groningen op vrijdag 10 mei. Deze beslissende wedstrijd zal bepalen welk team doorgaat naar de Eredivisie.

De focus van de training lag voornamelijk op techniek, waarbij de spelers zich voorbereidden op de belangrijke confrontatie. De training werd afgesloten met een kort voetbalpartijtje, waarna het joelende publiek het veld op rende om hun helden van dichtbij te zien. Vooral de jongere fans vroegen om handtekeningen en selfies, waarmee ze hun bewondering voor de spelers toonden.

Tijdens de training en wedstrijden van Roda JC blijft één aspect prominent naar voren komen: voetbal is een passie in de regio Parkstad. Voor velen is het meer dan alleen een sport, het is een passie die van generatie op generatie wordt doorgegeven. Van ouder op kind.

En het afsteken van vuurwerk en rookbommen? Dat hoort er nou eenmaal bij vinden sommigen. De training werd dan ook afgesloten met een rokerige sfeer, voortkomend uit het enthousiasme en de hartstocht van de fans.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram