Roda JC verliest nipt van Helmond Sport door goal oud-speler

22 oktober 2024
Door:
Gino Pesci

Roda JC is er maandagavond niet in geslaagd om punten te pakken tegen Helmond Sport. In Helmond verloor de ploeg met 2-1, mede dankzij een spectaculaire treffer van voormalig Roda-speler Lennerd Daneels.

Het duurde tot de 20e minuut voordat Roda zijn eerste kans kreeg, toen Cain Seedorf het zijnet raakte. Naarmate de eerste helft vorderde, kreeg Roda meer controle en creëerde meer kansen. Vlak voor rust zorgde Daneels echter voor een onverwacht hoogtepunt door vanaf de eigen helft doelman Justin Treichel te verrassen met een schot dat over hem heen vloog en in het doel belandde.

Patriot Sejdiu bracht de stand in de 51e minuut gelijk, en even leek Roda op voorsprong te komen, maar een rebound van Dylan Vente werd afgekeurd wegens buitenspel. Helmond Sport kwam in de 71e minuut opnieuw op voorsprong en hield deze vast