Luister live

Roda JC waarschuwt voor onrechtmatig gebruik van merk en logo

21 augustus 2024

 

Bron:RodaJC

In de afgelopen tijd is er een toename geconstateerd van producten op de markt die het logo van Roda JC, de naam ‘Roda JC’, of aanverwante afbeeldingen en teksten bevatten. Hoewel de club de passie en steun van haar supporters waardeert, voelt Roda JC zich genoodzaakt een belangrijk punt onder de aandacht te brengen: het merk ‘Roda JC’ en het logo zijn wettelijk beschermd en exclusief eigendom van de club.

Roda JC benadrukt dat het produceren en/of op de markt brengen van producten met het merk en logo, of producten die hiermee sterk geassocieerd worden, niet is toegestaan zonder voorafgaande toestemming van de club. Dit beschermt niet alleen de rechten van de club, maar ook de kwaliteit en authenticiteit van de officiële merchandise.

De club roept op tot begrip en vraagt supporters om direct te stoppen met het produceren en verkopen van dergelijke producten. Roda JC zal indien nodig juridische stappen ondernemen om inbreuken op haar merkrechten te voorkomen en de exclusiviteit van het merk te waarborgen.

Roda JC dankt haar supporters voor hun begrip en blijvende steun aan de club.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: tv@rtvparkstad.nl

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram