Luister live

Roderlandbaan vanaf maandag 28 oktober dicht door werkzaamheden

25 oktober 2024
Door: 
Jan Danihel

Vanaf maandag 28 oktober tot eind januari 2025 wordt er groot onderhoud uitgevoerd aan de N299/Roderlandbaan tussen de St. Pieterstraat en de rotonde bij de Nachtegaalstraat. Gedurende deze periode zal de weg in beide richtingen gesloten zijn voor gemotoriseerd verkeer. De afsluiting is noodzakelijk voor geplande werkzaamheden, waaronder het vernieuwen van de weginrichting. Verkeersdeelnemers worden verwezen naar een omleidingsroute, die ter plaatse wordt aangegeven.

Hoewel de weg gesloten is voor auto’s, blijft het fietspad langs de N299 toegankelijk voor langzaam verkeer. Wel zal de straatverlichting vanaf 31 oktober uitgeschakeld zijn in verband met de werkzaamheden, wat invloed kan hebben op de zichtbaarheid in het gebied.

De voortgang van de werkzaamheden is afhankelijk van weersomstandigheden, waardoor de einddatum van januari 2025 mogelijk kan verschuiven. Voor actuele informatie over de omleidingsroutes en afsluitingen kunnen weggebruikers terecht op het wegverkeersplatform Melvin.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: tv@rtvparkstad.nl

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495

Social media

Belangrijk

RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden. Website ontwikkeling door: Website Visie
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram