Luister live

Samenwerking van de gemeente Simpelveld en Impuls zorgt voor succes

15 augustus 2023

Bron: Gemeente Simpelveld

 

Sinds juli dit jaar werkt de gemeente Simpelveld samen met Impuls aan iets nieuws: de Buurttafel. Ze regelen bijeenkomsten waar zorgverleners kunnen praten over verschillende onderwerpen. Zo willen ze ervoor zorgen dat zorgverleners elkaar sneller en beter leren kennen. Op die manier kunnen ze makkelijker samenwerken en elkaar helpen.

Op 5 juli vond hun allereerste Buurttafel plaats, met als onderwerp: Vrijwilligers die informele zorg bieden.  25 mensen van verschillende lokale groepen, zoals ''Ouderenzorg'', ''Zij-actief'', ''De Zonnebloem'' en ''KBO'' waren aanwezig. Het was een geweldige start en een groot succes!

Wethouder Andrea Ernes is enthousiast: “Deze bijeenkomst was voor herhaling vatbaar, dat gaan we dan ook doen! 3 á 4 keer per jaar willen we deze Buurttafels organiseren. Er volgt snel een uitnodiging met een nieuwe datum voor de Buurttafel van september/oktober die zich zal richten op het thema mobiliteit.”

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: tv@rtvparkstad.nl

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram