Luister live

SCHUNCK Muziek en Dans start cursusseizoen met breed aanbod en diverse programmering.

23 augustus 2024
SCHUNCK Muziek en Dans opent op maandag 26 augustus de deuren voor een gloednieuw cursusseizoen. Muzikale talenten en dansliefhebbers van alle leeftijden en niveaus kunnen hun passie verder ontwikkelen met een breed scala aan cursussen. Of je nu een ervaren muzikant bent of een beginnend danser, er is voor ieder wat wils. Wie nog zoekende is, kan een gratis proefles komen volgen.
Veelzijdig cursusaanbod om talent te ontwikkelen
Het komende seizoen staat in het teken van groei, creativiteit en samenkomen. Naast het uitgebreide aanbod aan reguliere cursussen, worden er dit jaar ook verschillende korte cursussen en flexibele minutenkaarten aangeboden. Dit is ideaal voor mensen die hun specifieke interesse nog aan het ontdekken zijn en zich niet meteen aan een volledig seizoen wil binden.
Meer dan alleen muziek- of dansles
Het aanbod strekt zich echter verder uit, ook na de lessen gaat het programma door. SCHUNCK Muziek en Dans brengt cultuur tot leven, niet alleen in het Glaspaleis, maar ook op bekende podia in de regio. Dit biedt cursisten de kans podiumervaring op te doen binnen een show of event.
In de eerste helft van het seizoen 2024-2025 is een indrukwekkende reeks culturele evenementen gepland. Hoogtepunten zijn onder andere de theatervoorstelling JULIET, back for good in PLT Heerlen, de SCHUNCK Academy Showcase, een bijzondere bijdrage aan Pride Week Heerlen, en de altijd drukbezochte SCHUNCK Winterconcerten. Ook is er een open lesweek dans, waarbij geïnteresseerden kunnen kennismaken met de dynamiek en sfeer van de cursussen.
Een seizoen dat talent van vandaag en morgen inspireert en verbindt
Met dit nieuwe seizoen biedt SCHUNCK Muziek en Dans een rijk en divers programma dat niet alleen gericht is op het ontwikkelen van talent, maar ook op het verbinden van mensen door muziek en dans. Van jonge beginners tot ervaren artiesten, iedereen is welkom om mee te doen en te ontdekken wat muziek en dans voor hen kan betekenen.
Voor meer informatie en het volledige cursusaanbod, bezoek: https://schunck.nl/muziek-en-dans.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: tv@rtvparkstad.nl

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram