Luister live

SCHUNCK organiseert gratis workshop presentatietechniek

6 maart 2024
Op zaterdag 16 maart 2024 organiseert SCHUNCK een gratis workshop Presentatietechniek in SCHUNCK Glaspaleis in Heerlen. Van 11:00 tot 13:00 uur gaat theaterdocent Aimee Charlier met alle deelnemers op een laagdrempelige manier aan de slag om zichzelf op een geheel eigen wijze te leren presenteren.

Leren je eigen verhaal vertellen

Muziek maken of dansen is één ding, jezelf presenteren iets totaal anders. Het is niet vanzelfsprekend dat wanneer je op een podium kunt staan om muziek te maken of te dansen, je ook goed bent in het jezelf laten zien of het aankondigen van jezelf. En dat terwijl dat juist zo belangrijk is!

In deze gratis workshop neemt Aimee Charlier je mee op ontdekkingsreis waarin je gaandeweg antwoord krijgt op vragen als ‘wie ben ik als artiest?’ en ‘welke kanten van mezelf wil ik belichten?'.  Op een laagdrempelige manier laat Aimee je ervaren dat er meerdere manieren zijn om jezelf te presenteren. Zo bouw je vertrouwen op dat er een manier van presenteren is die helemaal bij jou past.

Over Aimee Charlier

Vanuit een fascinatie voor de mens in al haar vormen is Aimee haar hele leven al bezig met theater en toneel. Als theaterdocent en -maker ziet zij theater vooral als middel om mensen meer te leren over hun eigen kunnen en de manier waarop ze overkomen.

Zelf zet ze dit al jaren in tijdens haar werk als presentatrice voor onder andere L1. Op dit moment bestaat haar werk uit het maken van televisieprogramma's bij L1 ('Blaaskracht TV' en 'Nachsjiech') en het geven van trainingen op het gebied van lichaamstaal. Haar kennis, in combinatie met haar enthousiaste persoonlijkheid, zorgen ervoor dat ze in staat is ver te komen met de mensen waarmee ze aan het werk gaat. Op een zachte manier zorgt ze ervoor dat mensen zichzelf in een ander daglicht zien.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram