Luister live

SCHUNCK start nieuw cursusseizoen Muziek en Dans

1 september 2023

Op maandag 4 september start het nieuwe cursusseizoen bij SCHUNCK Muziek en Dans, met onder meer individuele lessen, maar ook samenspel in ensembles of danscursussen.
SCHUNCK Muziek en Dans heeft voor elke leeftijd, ervaringsniveau en interessegebied een cursus. Zo kunnen de allerkleinsten een les kleutermuziek of kleuterballet volgen. De populaire cursus peutermuziek is dit seizoen uitgebreid met een extra lesmoment. Voor de oudere garde is er onder andere het seniorenkoor en het volwassenensemble. Ook de cursus Dans je Fit wordt wegens succes verlengd.

Nieuw: het Nieuw Talent Orkest
Nieuw dit jaar is het Nieuw Talent Orkest. In dit unieke muziekproject voor volwassenen maakt SCHUNCK het samen met een aantal verenigingen mogelijk om favoriete instrument te (her)ontdekken. In tien repetities van twee uur leren deelnemers wat het betekent om in een orkest samen te spelen. Ervaring is niet vereist.

Voor degenen die meer ervaring in het samenspel hebben en liever in een band spelen is er Big Band in Motion: deze band is hard op zoek naar nieuwe leden. Iedere donderdagavond repeteren ze in SCHUNCK Muziek Hoensbroek.

Proefles en meer informatie
Meer informatie vind je via www.muziekendans.schunck.nl/cursussen

 

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram