Luister live

SCHUNCKs Musical Unlimited presenteert West Side Story

15 maart 2024
De musicalsterren van Musical Unlimited – een groep enthousiaste jongeren met een beperking – brengen op zaterdag 13 april 2024 om 14:00 uur de musical West Side Story ten tonele in Cultuurhuis Heerlen.  
West Side Story
West Side Story is het klassieke verhaal over verboden liefde en rivaliserende straatbendes. Deze Amerikaanse film uit 1961 is gebaseerd op de gelijknamige musical en werd onderscheiden met maar liefst tien Oscars. Bekende hits uit deze musical zijn onder andere ‘Maria', ‘America’ en ‘I Feel Pretty'. Het verhaal is een vrije bewerking van het bekende ‘Romeo en Julia’ en speelt in dit geval tussen Amerikaanse en Puerto Ricaanse jeugdbendes in New York.
Een uitdagende musical voor onze Musical Unlimited sterren, maar dat maakt het niet minder spectaculair. Al sinds september werken ze wekelijks aan deze musicalproductie en ze kijken er reikhalzend naar uit om in april voor een publiek te spelen.
Over Musical Unlimited
Musical Unlimited is een musicalgroep bestaande uit enthousiaste jongeren met een beperking, die ieder jaar weer een swingende en hartverwarmende musical op de planken brengt, zoals Roodkapje, Mary Poppins en Enchanted.
Daarnaast schitteren ze in de grote theaterproducties van SCHUNCK Muziek en Dans. Zo stonden ze in 2021 tussen zo'n 150 deelnemers aan ‘EVE, storm is coming’ op de bühne van het Parkstad Limburg Theater in Heerlen én zullen ze hier in november wederom schitteren in de musical ‘JULIET, back for good’.

Foto: Jonathan Widdershoven

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram