Luister live

Shanice Piebenga nieuwe communicatieen marketingspecialist bij VIA ZUID

21 november 2023

Shanice Piebenga (Heerhugowaard, 1996) wordt de nieuwe communicatieen marketingspecialist van VIA ZUID, platform voor talentontwikkeling in de podiumkunsten in en vanuit Limburg. Bij VIA ZUID gaat zij zich inzetten voor de zichtbaarheid van VIA ZUID als organisatie en de zichtbaarheid van de beginnende professionele makers die door VIA ZUID worden ondersteund op weg naar een zelfstandige beroepspraktijk.

Zij zal hen onder meer gaan coachen en begeleiden in communicatie, publiekswerving en publieksbereik.

Shanice studeerde European Law School aan de Universiteit Maastricht, met een minor in Art, Law and Policymaking. Naast haar studie werkte zij als freelance Content Creator voor de Koninklijke Bibliotheek. Na haar afstuderen heeft zij o.a. als Communicatiemedewerker bij het Bonnefanten in Maastricht gewerkt. Shanice: “Ik heb een hart voor kunst en cultuur en kijk ernaar uit om mijn kennis en ervaring in te zetten voor de makers bij VIA ZUID.”

VIA ZUID werkt in en vanuit Limburg als rondreizend team met vier personen, die elk hun eigen expertise en netwerk inbrengen. Het team verheugt zich op de samenwerking. Algemeen directeur Ton Driessen: “Met Shanice zijn we weer op volle kracht. Zij is enthousiast en inspirerend. Haar ervaring en kennis in PR, marketing en communicatie is van grote meerwaarde voor onze organisatie en onze makers.”

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram