Luister live

Showband Corio opent haar seizoen op Koningsdag in Mariarade Hoensbroek

16 april 2024

Op Koningsdag 27 april aanstaande zal Showband Corio haar seizoen openen in Hoensbroek, Mariarade. Zoals bijna traditie, zal de band de kinderen uit Mariarade muzikaal begeleiden tijdens een korte rondgang door de buurt. Vanaf 11 uur krijgen de kinderen de kans om hun fietsen te versieren in de speeltuin, waarna ze hun kunstwerken zullen tonen tijdens een korte optocht door Mariarade.

Een opvallend aspect van dit jaar is de deelname van de Corio Kids aan het grote korps. Deze jonge muzikanten, in de leeftijd vanaf 6 jaar, maken op een ongedwongen manier kennis met muziek en marcheren. Onder leiding van instructeur Raymond Starmans krijgen de kinderen iedere woensdag muziekles in het thuishonk van Showband Corio, genaamd Odeon.

Showband Corio staat altijd open voor nieuwe muzikanten. Of je nu al een instrument bespeelt of dit wilt leren, je bent van harte welkom om langs te komen tijdens een van de repetities in verenigingslokaal Odeon te Hoensbroek.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: tv@rtvparkstad.nl

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram