Luister live

Sinds 1997 jaarlijkse straatmarkt Voskuilenweg. Nu met 160 kramen grootste editie ooit.

22 augustus 2023
Een behoorlijk uit de kluiten gewassen 'ouderwetse rommelmarkt' met enkel en alleen grote marktkramen met gebruikte spullen. Met meer dan 160 kramen staat de grootste editie ooit voor de deur. Nog nooit stonden er zoveel kramen met gebruikte spullen als dat het aanstaande zondag het geval is.

Sinds 1997 vind de jaarlijkse straatmarkt Voskuilenweg in de Heerlense wijk Molenberg plaats. Op de laatste zondag van augustus staan er tussen 10 en 17 uur zo'n 160 grote marktkramen met louter en alleen gebruikte spullen. Deze grote ouderwetse 'rommelmarkt' is gratis toegankelijk en kent jaar na jaar weer vele bezoekers en volop standhouders. Onder de rook van hartje stad is het er dan telkens een drukte van belang. In de ochtend, vanaf een uur of vier, worden de grote kramen opgesteld waarna er op (en om) talrijke gebruikte spullen te koop worden aangeboden. Op het doodlopende deel van de Voskuilenweg, tussen de huisnummers 2 en 77 en op het aangrenzende korte deel van de Holleweg, is het dan een en al markt dat de klok slaat.

In de vroege ochtend start het plaatsen van de vele kramen waarna de straatmarkt op de Voskuilenweg officieel om 10 uur start. Na een hele dag snuffelen tussen het grote aanbod zal rond 17 uur afgesloten worden. Organisatie en standhouders heten u van harte welkom. 'Zo veel marktkramen als zondag aanstaande stonden er nog nooit. Het belooft zeker en vast weer erg gezellig te worden.' luiden de afsluitende woorden van de geheel uit vrijwilligers bestaande organisatie.

De toegang is gratis en voor meer informatie is het mogelijk om contact op te nemen via: straatmarkt.voskuilenweg.heerlen@hotmail.com

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: tv@rtvparkstad.nl

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram