Luister live

Sneeuwval zorgt voor verkeersincidenten in regio Parkstad

8 januari 2024

Via: 045online

PARKSTAD – Maandagochtend is de regio Parkstad bedekt onder een schilderachtig laagje sneeuw. Hoewel de sneeuw voor een idyllisch plaatje zorgt, heeft het op sommige plaatsen geleid tot verkeersongelukken. Gelukkig zijn er geen grote problemen gemeld.

Besneeuwde Brugmolenweg in Kerkrade.

Op de Randweg Parkstad kwamen twee auto’s met elkaar in botsing, en even verderop raakte een zoutstrooier geschaard ter hoogte van Kerkrade. Ook op de A79 bij Valkenburg vond een verkeersongeval plaats. Het is momenteel niet bekend of er bij deze incidenten sprake is van gewonden.

Een strooiwagen op de weg.

In verband met de vorst waren de strooiwagens van Rijkswaterstaat actief. Sinds zondagmiddag heeft Rijkswaterstaat maar liefst 1,4 miljoen kilo zout gestrooid om de gladheid te bestrijden, niet alleen in Limburg, maar ook in verschillende andere provincies. De autoriteiten blijven waakzaam en roepen weggebruikers op om voorzichtig te zijn en zich aan de geldende verkeersmaatregelen te houden.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: tv@rtvparkstad.nl

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram