Luister live

Symbolische eerste steenlegging nieuwe Lidl Op de Kamp

20 oktober 2023

 

Op Donderdag 19 oktober om 15.00 uur vond de symbolische eerste steenlegging plaats op de bouwplaats van de toekomstige Lidl-winkel. De bouw van deze nieuwe vestiging verloopt voorspoedig, en de Lidl opent haar deuren op vrijdag 15 december in winkelcentrum Op de Kamp.

Wethouder Stijn Kropman uit Landgraaf toont grote trots over de renovatie van winkelcentrum Op de Kamp, en zegt: "Dit is het derde en laatste centrum in Landgraaf dat een prachtige opwaardering verdient en krijgt. We naderen het einde van dit project. Zodra alle werkzaamheden zijn afgerond en de nieuwe Lidl haar deuren opent, kunnen inwoners en bezoekers van Landgraaf genieten van een volledig vernieuwd winkelcentrum met extra parkeermogelijkheden. Dit betekent dat zowel winkelend publiek als ondernemers een geweldige plek zullen hebben om te handelen."

De nieuwbouw van de Lidl komt op de locatie waar eerder SNS, Visit Zuid-Limburg Maxwell, Vögele en van Haren gevestigd waren, maar deze gebouwen zijn al gesloopt. Van Haren heeft inmiddels elders in de passage een nieuwe locatie ingenomen. De opening van de nieuwe Lidl in winkelcentrum Op de Kamp betekent ook de sluiting van de bestaande Lidl-vestiging in Schaesberg.

Op dit moment worden er nog diverse werkzaamheden verricht ter verbetering van winkelcentrum Op de Kamp, zoals het vernieuwen van de vloeren, schilderen van de boogconstructie, aanplanten van groen in de passages, invoeren van een nieuwe huisstijl en logo, en de bijna voltooide aanleg van 60 extra parkeerplaatsen om de komst van Lidl te faciliteren.

Bron: Gemeente Landgraaf

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram