Luister live

TC Nieuwenhagen krijgt 4 nieuwe padelbanen

29 april 2024

TC Nieuwenhagen, een trotse pijler van de lokale sportgemeenschap, gaat een nieuwe fase in van sportinnovatie met de toevoeging van vier padelbanen op het tennispark aan de Schachtstraat in Landgraaf. Terwijl de club haar 60-jarig jubileum viert, markeert deze uitbreiding een belangrijke mijlpaal in haar voortdurende streven naar het bieden van sportmogelijkheden aan haar leden en de bredere gemeenschap.

Met acht bestaande tennisbanen, waarvan er twee worden omgevormd tot vier padelbanen, verwacht TCN niet alleen een toename van het aantal leden maar ook een verfrissende dynamiek op de club.

Vanaf vandaag is de inschrijving voor nieuwe leden geopend via de officiële website van TC Nieuwenhagen. De bouwwerkzaamheden zijn inmiddels gestart en worden naar verwachting medio juni voltooid.

TCN kijkt ernaar uit om padel voor alle niveaus toegankelijk te maken in verenigingsverband. Of je nu een doorgewinterde speler bent of net begint, padel biedt een uitdagende en plezierige ervaring voor iedereen.

Met trots is TCN de eerste sportvereniging in Landgraaf die padelbanen omarmt. Leden zullen straks onbeperkt kunnen genieten van deze snelgroeiende sport op de nieuwe banen. Voor niet-leden wordt het tevens mogelijk om tijdens daluren een padelbaan te huren, waarmee TCN een laagdrempelige toegang biedt tot de boeiende wereld van padel.

TCN nodigt zowel huidige als potentiële leden uit om deel te nemen aan dit spannende nieuwe hoofdstuk in de clubhistorie, waar padel de sportieve horizon van TC Nieuwenhagen verbreedt.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: tv@rtvparkstad.nl

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram