Luister live

Twee bewoners gewond na confrontatie met indringer in Voerendaal

11 maart 2024

Via: 045online.nl

In een woning aan de Steinweg in Voerendaal zijn twee bewoners (ernstig) gewond geraakt nadat zij een indringer in hun huis betrapten. Beide slachtoffers zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht vanwege opgelopen verwondingen. De verdachte van de indringing is gevlucht.

Verscheidene politie-eenheden waren bezig met een zoekactie in de omgeving van de Steinweg in Voerendaal om de verdachte op te sporen. Ook werd de politiehelikopter ingezet bij de zoektocht. De verdachte wordt beschreven als iemand gekleed in een legergroene jas en een bruine broek. De richting waarin de verdachte is gevlucht, is nog onbekend. Het publiek wordt dringend verzocht de verdachte niet zelf te benaderen en in plaats daarvan direct contact op te nemen met het alarmnummer 112.

Op dit moment zijn er nog weinig details bekend over het geweldsincident. De politie is bezig met onderzoek in en rond de woning waar de confrontatie heeft plaatsgevonden. Hierbij worden sporen veiliggesteld, beelden geanalyseerd en getuigen gehoord. Mensen die iets verdachts hebben gezien of gehoord, of die camerabeelden hebben waarop mogelijk relevante informatie te zien is, worden verzocht dit te delen met de autoriteiten. Dit kan via het telefoonnummer 0900-8844, anoniem via 0800-7000, via politie.nl/upload, of door het gezocht-dossier te raadplegen.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram