Luister live

Tweede kinderboek van Daniella van der Schrier uit Landgraaf

31 mei 2023

In het tweede kinderboek van Daniella van der Schrier uit Landgraaf, wordt de jonge lezer meegenomen in het leven van Anna Von Schaesberg. Anna wil niets liever dan meedoen aan het riddertoernooi van haar vader. Maar hoe kan ze dit ooit klaarspelen? 'De onbekende ridder van Kasteel Schaesberg'  wordt vanaf vrijdag 2 juni uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

De onbekende ridder van Kasteel Schaesberg gaat over Anna Von Schaesberg, een meisje van Duitse adel die leefde in de 16de eeuw, en ook aan het riddertoernooi van haar vader wil meedoen.
Hoe Anna dit gaat klaarspelen lees je in het boek De onbekende ridder van Kasteel Schaesberg.
Geschikt voor zes- tot achtjarige lezers waarin ze op een fantasierijke wijze mee worden genomen naar hoe de adel leefde in de 16de eeuw.

Dit is het derde boek van de schrijfster Daniella van der Schrier en haar tweede kinderboek. Daniella is geboren in Amsterdam en woont nu samen met haar man in Landgraaf. Ook haar twee kinderen en twee kleinkinderen wonen in de buurt. Samen met de heer Jan Halmans, die de illustratie voor haar heeft gemaakt, heeft ze weer een fantastisch kinderverhaal geschreven.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram