Luister live

Vebego plant bouw van bedrijfscampus in Heerlen

28 augustus 2024

 

Schoonmaakbedrijf Vebego, gevestigd in Voerendaal, heeft plannen aangekondigd voor de bouw van een nieuwe bedrijfscampus in Heerlen. Deze campus moet een uitvalsbasis worden voor werknemers in Zuid-Limburg en zal faciliteiten bieden zoals opslag van materieel, kantoor- en ontmoetingsruimtes, en voorzieningen voor trainingen en onderzoek.

Zowel de gemeente Heerlen als de provincie Limburg ondersteunen de plannen en zijn bereid hun medewerking te verlenen. De plannen worden momenteel verder uitgewerkt. Wethouder Martin de Beer is enthousiast over de plannen en benadrukt dat de nieuwe campus een positieve impact zal hebben op de werkgelegenheid in de regio.

Vebego heeft momenteel panden in Heerlen en Hoensbroek, die gehuurd zijn tot september 2027. Met het oog op de toekomst zoekt het bedrijf naar nieuwe huisvestingsmogelijkheden.

Het hoofdkantoor van Vebego blijft gevestigd in kasteel Cortenbach in Voerendaal, dat de formele thuisbasis van de Vebego holding blijft. Het bedrijf is een conglomeraat van meer dan honderdvijftig bedrijven en joint ventures in Nederland, Zwitserland, Duitsland en België.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: tv@rtvparkstad.nl

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram