Luister live

Verpleeghuiszorg Sevagram tot de beste vijf van Nederland!

5 maart 2024

Op vijf maart 2024 heeft de Patiëntenfederatie Nederland / ZorgkaartNederland bekend gemaakt dat Sevagram tot de top vijf van de beste verpleeghuizen in Nederland hoort.

Pim Steerneman, voorzitter Raad van Bestuur Sevagram: “We zijn als Raad van Bestuur en directieteam van Sevagram trots dat Sevagram deel uitmaakt van de top vijf van de beste verpleeghuiszorg in Nederland. Dat betekent dat cliënten en hun naasten onze zorg en ondersteuning een hoge waardering geven. Een mooi compliment, dat wij graag willen doorgeven aan onze  medewerkers die zich dagelijks met hart en ziel inzetten voor de zorg én het welzijn van cliënten en hun naasten.”

Voor het vijfde jaar op rij maakt Patiëntenfederatie / ZorgkaartNederland de best gewaardeerde zorgorganisaties van het jaar bekend. Dit jaar deden acht verschillende categorieën mee in de ZorgkaartNederland TOP 2023. Op 5 maart krijgen veertig organisaties een bezoekje van medewerkers van Patiëntenfederatie Nederland om hen in het zonnetje te zetten als één van de vijf best gewaardeerde in hun sector. Sevagram hoort tot de top vijf van alle verpleeghuizen in Nederland.

TOP 2023 Verpleeghuizen

De waarderingen voor de verpleeghuizen resulteerden in de volgende lijst met best gewaardeerden van 2023 in willekeurige volgorde:

  • Carintreggeland, Hengelo
  • TriviumMeulenbeltZorg (TMZ), Borne
  • ZuidOostZorg, Drachten
  • Amaliazorg, Oirschot
  • Sevagram, Heerlen

Berekening

Voor het berekenen van de ZorgkaartNederland TOP 2023 telden de waarderingen mee die zijn geplaatst tussen 1 januari 2023 en 31 december 2023. Per organisatietype kunnen de voorwaarden en de berekening verschillen.

Dit jaar richtte ZorgkaartNederland zich speciaal op het thema 'Samen Beslissen'. Voordat de definitieve TOP werd vastgesteld, vonden er diverse checks plaats, zoals op oneigenlijk gebruik en via de IGJ.

Klik hier voor het filmpje van ZorgkaartNederland met de top 5 verpleeghuiszorg.

ZorgkaartNederland TOP 2023 verpleeghuizen (youtube.com)

Over ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland is de grootste keuzewebsite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Duizenden mensen delen hier wekelijks hun ervaringen met de zorg. Met patiëntervaringen op ZorgkaartNederland maken we samen de zorg beter.

Bron: Sevagram Dienstencentrum

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram