Luister live

VN Wormdalkids nodigen uit voor winterse natuurverkenning en knutselactiviteiten

30 november 2023

 

 

Met de komst van de winter en de veranderingen in de natuur die daarbij horen, organiseert IVN Wormdalkids een avontuurlijke en leerzame activiteit voor kinderen van 6 tot 14 jaar. Op zondag 10 december wordt een verkenningstocht door de natuur gepland, waarbij kinderen de kans krijgen om meer te leren over de winterslaap van dieren, hun schuilplaatsen en andere fascinerende winterse fenomenen.

De activiteit begint om 10 uur met een wandeling die ongeveer een uur duurt, geleid door IVN Wormdalkids. Tijdens deze tocht kunnen de deelnemers diverse vragen beantwoorden, zoals welke dieren er tijdens de winter slapen, waar ze verblijven, en hoe ze zich voeden en hydrateren. De natuur in de winter heeft veel te bieden en deze verkenningstocht zal de nieuwsgierigheid van de kinderen zeker prikkelen.

Na de verkenningstocht verzamelen de deelnemers verschillende natuurlijke materialen om vervolgens gezamenlijk creatief aan de slag te gaan met knutselactiviteiten. De activiteit wordt afgesloten rond 13 uur.

Ouders worden vriendelijk verzocht hun kinderen aan te melden voor deze bijzondere dag vol ontdekkingen vóór vrijdagavond 8 december om 20:00 uur. Aanmelden kan via e-mail naar [email protected] of door een WhatsApp-bericht te sturen naar Jean op 06-21921663.

De activiteit vindt plaats in het home van IVN De Oude Landgraaf aan de Puddelerweg in Landgraaf. Deze bijzondere ervaring biedt kinderen de gelegenheid om de fascinerende wereld van de winterse natuur te verkennen, terwijl ze hun creativiteit kunnen uiten met knutselwerkjes.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram