Luister live

Voetbal vereniging Amstenrade (VVA) verlengt contract met trainer Gerrit Olijve voor onbepaalde tijd

13 december 2023

Via: 045online

AMSTENRADE – Voetbal Vereniging Amstenrade (VVA) heeft bekendgemaakt dat het contract met hoofdtrainer Gerrit Olijve is verlengd voor onbepaalde tijd. De voorzitter van VVA, Jean Joosten, uitte zijn enthousiasme over de contractverlenging.

"We zijn heel blij dat Gerrit zich voor langere tijd aan onze vereniging wil binden. Door de goede jeugdopleiding ziet Gerrit mogelijkheden om VVA in de toekomst op een hoger niveau te brengen, wat ook past bij de ambitie van VVA."

aldus Joosten.

Foto: Voetbal Vereniging Amstenrade

Met zijn derde seizoen in volle gang heeft Gerrit Olijve al indrukwekkende resultaten behaald. Onder zijn leiderschap slaagde VVA er vorig seizoen in om van de 5de naar de 4de klasse te stijgen, wat aantoont dat zijn expertise en succesvolle benadering vruchten afwerpen voor de club.

Joosten prees Olijve voor zijn ervaring en zijn vermogen om jonge spelers in te passen en te motiveren:

"Met al zijn ervaring, successen en met name het vermogen jonge spelers in te passen en te motiveren past Gerrit uitstekend bij VVA."

De contractverlenging weerspiegelt het vertrouwen van de club in de toekomstige successen onder leiding van Gerrit Olijve en benadrukt de toewijding van VVA aan het ontwikkelen en bevorderen van talent binnen de vereniging.

VVA kijkt vol vertrouwen uit naar de voortzetting van de samenwerking met Gerrit Olijve en de verdere groei van de club onder zijn bekwame leiding.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: tv@rtvparkstad.nl

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram