Luister live

Voetpaden Koumenvijver opgeknapt

20 december 2023

Via: 045online

HOENSBROEK – De voetpaden rondom de Koumenvijver in Hoensbroek zien er weer spic en span uit. In de afgelopen periode zijn alle paden opnieuw geasfalteerd. Bezoekers van deze ‘parel’ aan de rand van Nieuw Lotbroek kunnen weer volop genieten van de natuur in dit prachtige stukje groen dat helaas nog bij velen onbekend is.

Samen met de Stichting Buurtbeheer Nieuw Lotbroek is het achterstallig onderhoud van de paden in het park opgepakt. Na een gezamenlijke rondgang van wethouder Marco Peters van Beheer en Onderhoud, samen met de voorzitter van de stichting mevrouw Nellie van der Beek, zijn alle paden onderhanden genomen.

"Onze gemeente heeft heel veel geweldige plekken die nog door inwoners en bezoekers ontdekt kunnen worden,"

aldus de wethouder.

"En dan is het belangrijk dat die plekjes goed onderhouden zijn. Op deze plek was dat niet het geval. Ook tot verdriet van de buurtstichting. Daarom hebben we er samen voor gezorgd dat alle paden weer goed begaanbaar zijn en het park weer uitnodigt voor een bezoek. Het is een geweldig mooi gebied. Ik raad iedereen aan om er eens een kijkje te nemen."

Mevrouw Nellie van der Beek is heel blij met het eindresultaat. “We hebben dit probleem vanuit de stichting al een paar keer eerder aangekaart bij de gemeente en helaas heeft het even geduurd voordat het is opgepakt. Maar iedereen is nu superblij dat het klaar is.”

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram