Luister live

Vrachtwagen kantelt op Sint Remigiusstraat in Simpelveld, bestuurder naar het ziekenhuis

11 september 2023
Via 045Online

Op maandagochtend heeft zich een ongeval voorgedaan op de Sint Remigiusstraat in Simpelveld, waarbij een vrachtwagen met oplegger is omgekiept. De bestuurder van de vrachtwagen is met spoed naar het ziekenhuis gebracht na een reddingsoperatie door de brandweer.

Het incident vond plaats rond 8:10 uur, toen de brandweer een noodoproep ontving over het gekantelde voertuig. In reactie daarop rukte de brandweer met een groot aantal hulpverleners uit naar de locatie van het ongeval. Ter plaatse troffen ze de vrachtwagen aan die tijdens het lossen van een lading grond was omgeslagen.

De brandweer heeft snel en kundig de bestuurder uit de benarde situatie bevrijd en direct medische hulp verleend. De gewonde bestuurder is vervolgens met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Op dit moment zijn er geen details beschikbaar over de aard en ernst van zijn verwondingen.

De politie is begonnen met een grondig onderzoek naar de oorzaak van het incident en zal alle relevante factoren nagaan die hebben bijgedragen aan het kantelen van de vrachtwagen.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram