Luister live

VriendenLoterij steunt Toon Hermans Huis Parkstad met 5.000 euro

8 maart 2024

Het Toon Hermans Huis Parkstad in Heerlen is aangenaam verrast met de benoeming tot Club van de Week door de VriendenLoterij. Dankzij deze erkenning ontvangt de stichting een eenmalige bijdrage van 5.000 euro, die zal worden gebruikt voor het lanceren van het programma 'LEEF fit'.

De directeur van het Toon Hermans Huis Parkstad, Armand Winthagen, uitte zijn dankbaarheid: "Dit is een mooie erkenning voor ons werk in het ondersteunen van mensen die worden getroffen door kanker. Club van de Week biedt een fantastische kans om financiële steun te krijgen voor een project waar we als stichting aan willen beginnen. Met deze bijdrage kunnen we 'LEEF fit' lanceren, een programma gericht op het verbeteren van de levensstijl van mensen die kanker hebben (gehad). Deze financiële steun maakt de financiering van ons project compleet."

'Clubs van de Week' is een initiatief van de VriendenLoterij om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland te ondersteunen. Elke week ontvangen geselecteerde organisaties een bijdrage van 5.000 euro voor een specifiek doel of maatschappelijk project. Clubs kunnen zich aanmelden op de website www.clubsvandeweek.nl om in aanmerking te komen voor deze titel.

Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om een zelfgekozen organisatie te steunen. Een deel van de inleg van de deelnemer gaat direct naar de gekozen club, vereniging of stichting. Dit kan zijn voor kunst en cultuur via de culturele partners van de loterij, maar ook voor maatschappelijke organisaties of lokale clubs en verenigingen die de deelnemer een warm hart toedraagt.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram