Luister live

Vrouw gearresteerd na steekincident bij zorginstelling in Heerlen

16 april 2024

Via: 045online

HEERLEN – Een medewerker van geestelijke gezondheidsinstelling Mondriaan in Heerlen is maandagmiddag zwaargewond geraakt na een steekpartij. Het incident vond plaats rond 12:15 uur voor het gebouw van Mondriaan bij de John F. Kennedylaan.

De politie heeft via social media gemeld dat het slachtoffer naar het ziekenhuis is gebracht. Na een zoekactie in de buurt van de Kloosterweg is de verdachte, een 29-jarige vrouw uit Heerlen, aangehouden. Het is nog niet duidelijk of de verdachte een cliënt was bij Mondriaan. Opmerkelijk is dat de vrouw na de steekpartij op haar hakken gevlucht was.

“Benader de verdachte niet en bel direct 112,” waarschuwde de politie via X.

 

Na het incident werden ook twee traumahelikopters opgeroepen, één uit Nederland en één uit Duitsland. De politie voert momenteel onderzoek uit naar het incident. Mondriaan heeft in een persbericht laten weten dat de familie van de betrokken collega op de hoogte is gebracht van deze verschrikkelijke gebeurtenis. Alle naaste collega’s en getuigen van het incident worden opgevangen.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: tv@rtvparkstad.nl

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram