Luister live

Week van de Amateurkunst Heerlen 2024 zet in op zichtbaarheid van amateurkunstbeoefenaars in Heerlen.

29 januari 2024

Van vrijdag 7 juni t/m zondag 16 juni 2024 vindt de Week van de Amateurkunst Heerlen plaats. Het thema van deze editie van de WAK Heerlen is ‘zichtbaarheid’ en biedt amateurkunstbeoefenaars in Heerlen letterlijk en figuurlijk een podium om zich in deze week te presenteren.

De organisatie van de Week van de Amateurkunst Heerlen 2024 ligt in handen van Thijs van Veen (verenigingsondersteuner cultuur) en Sarah-Faye Lombré (cultuurmakelaar bij Cultuurhuis Heerlen). Afgelopen jaar hebben zij met verschillende kunstbeoefenaars in gemeente Heerlen gesproken en willen met het programma van de WAK Heerlen 2024 invulling bieden op een aantal wensen die zij in dit jaar hebben verzameld.

Tijdens het eerste weekend (zaterdag 8 en zondag 9 juni) vinden er workshops, themabijeenkomsten en een netwerkactiviteit plaats.

Door middel van een publiciteitscampagne wordt er deze week extra aandacht gegeven aan alle repetities en bijeenkomsten die er al wekelijks plaatsvinden binnen de gemeente Heerlen. Alle verenigingen en kunstbeoefenaars wordt gevraagd of zij in deze week hun deur open zetten, om zo geïnteresseerden de mogelijkheid te geven om eens te komen kijken bij een repetitie. De ‘open deuren’ zijn de invulling van het programma gedurende de week van maandag 10 t/m vrijdag 14 juni.

In het weekend van zaterdag 15 en zondag 16 juni vinden er presentaties, exposities en optredens plaats in het centrum van Heerlen.

Wil je jouw vaste repetitiedag(en) onder de aandacht brengen tijdens de Week van de Amateurkunst Heerlen of meld jij je (met jouw vereniging/band/toneelclub/schilderclub/fotoclub) aan voor het presentatieweekend ? Laat het per mail weten aan Sarah-Faye Lombré [email protected] of Thijs van Veen [email protected].

Bron: Cultuurhuis Heerlen

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram