Luister live

Zaterdag 23 september is de tweede editie van het Nieuwenhaags Oktoberfest

7 september 2023

Harmonie St. Caecilia Nieuwenhagen en CV Iëre Road de Sjweëgelsöppers kondigen met enthousiasme de terugkeer aan van het Nieuwenhaags Oktoberfest, dat op zaterdag 23 september zal plaatsvinden.

De locatie voor dit feestelijke evenement is de harmoniezaal aan het Sunplein, die speciaal is omgetoverd tot een sfeervol Wiesenzelt (weide-tent). Het belooft een avond vol muzikaal entertainment te worden, met optredens van "Die Power Buam" uit Badem Würtemberg (D), "die Egherlaender" en "de Rodaländer".

Het Nieuwenhaags Oktoberfest is een gelegenheid voor de gemeenschap om samen te komen en te genieten van Duitse muziek, cultuur en natuurlijk het beroemde Oktoberfest-gevoel. De aanwezigen kunnen zich verheugen op een avond vol plezier en gezelligheid.

Het evenement vindt plaats op zaterdag 23 september, en de deuren zullen naar verwachting om  19:30 opengaan. Voor meer informatie en eventuele updates over het Nieuwenhaags Oktoberfest, kunnen geïnteresseerden terecht op de officiële kanalen van Harmonie St. Caecilia Nieuwenhagen en CV Iëre Road de Sjweëgelsöppers.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram