Doe mee en win!

Home

Bij RTV Parkstad maak je eens in de zoveel tijd kans op leuke prijzen. Op deze pagina lees je hoe dat zoal in z’n werk gaat.

Win een carwashticket:

Win nu een carwashticket ter waarde van €17,50 voor Carwash Clean in 60 Metres in Heerlen! Reageer via onze Facebookpagina met het woord ‘AUTO’ en win dagelijks een ticket op de radio in de middagshow bij Roger, elke werkdag tussen 16:00 en 18:00, of maak kans in het weekend op zaterdag en zondag tussen 13:00 en 16:00 in de Weekendshow met Duncan!

Win op social media:

Volg ons op Twitter en like onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de online prijsvragen die we daar doen. Regelmatig geven we bijvoorbeeld prijzen weg aan degene met de leukste facebookcomment. De links naar onze social media vind je helemaal bovenaan de site.

Win prijzen op de radio:

Elke middag tussen 16:00 en 18:00 zijn er bij Roger Schepers op RTVP Radio mooie prijzen te winnen. Denk bijvoorbeeld aan CD pakketjes of tickets voor concerten in de regio. Luister naar RTV Parkstad om te weten wat deze week de prijzen zijn. Meedoen? Mail Roger op: r.schepers@RTVParkstad.nl of stuur een berichtje via de app.

Luister ook elke week naar Roda Radio met Henk van Baren om te horen voor welke wedstrijd er op dit moment kaarten te winnen zijn. Voorspellingen van wedstrijduitslagen kunnen gemaild worden naar henk@rtvparkstad.nl om mee te doen met deze actie.

Verder kan het weleens voorkomen dat “bel nu en win” op de radio hoort. Bel in dat geval zo snel mogelijk met 045 5610 610 en wie weet ben jij de gelukkige!