Luister live

Word vrijwilliger bij RTV Parkstad

Het Nr.1 Radio- en TV-station van Parkstad Limburg en omstreken.
Op een professionele werkvloer kunnen altijd wat extra handjes gebruikt worden. We zijn daarom ook op zoek naar enthousiaste, leergierige en gemotiveerde vrijwilligers die onze radio en televisiezender willen komen versterken. Op dit moment zijn wij op zoek naar een vrijwilliger voor de volgende functies

Cameraman (M/V)

Je hebt affiniteit met camerawerk en altijd op zoek naar het perfecte plaatje tijdens producties. Enige ervaring met camera’s in ENG en/of een meercamera-setting is een pre.

Editor (M/V)

Je hebt affiniteit met camerawerk en altijd op zoek naar het perfecte plaatje tijdens producties. Enige ervaring met camera’s in ENG en/of een meercamera-setting is een pre.

Redactie medewerker TV (M/V)

Je bent sterk in het zoeken van items en/of het bedenken van nieuwe items/programma’s. Je bent een teamspeler en goed in het organiseren en plannen van werkzaamheden.

Redactie medewerker Radio (M/V)

Jij weet hoe je een radioprogramma interessant maakt, en je kunt goed communiceren waardoor je samen met de programmamaker een radioshow tot een succes maakt. Je komt met leuke ideeën en bent creatief in het verzinnen van content voor het populairste radiostation van Parkstad! 

Kom jij ons team versterken? Vul dan hieronder het contactformulier in!

Neem direct contact op

Contact Form 2

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43
RTV Parkstad Alle rechten voorbehouden | Website ontwikkeling en realisatie door: ISL Marketing & Website Visie
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram