Luister live

Oprichting VVD Simpelveld-Bocholtz gaat van start

13 maart 2024

De nieuwe lokale VVD politieke partij in gemeente Simpelveld gaat van start, met de voorbereidingen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2026. De VVD is momenteel nog niet vertegenwoordigd in Simpelveld, daar komt vanaf de volgende gemeenteraadverkiezingen hopelijk verandering in.

De VVD Simpelveld-Bocholtz zal zich gaan focussen op drie duidelijke VVD thema’s. Wonen, veiligheid en leefbaarheid in Simpelveld en Bocholtz. De komende maanden zullen de standpunten van de nieuwe lokale partij verder bekend worden gemaakt.

Er wordt momenteel hard gewerkt achter de schermen om een team te creëren van enthousiaste mensen die het verschil gaan maken voor Simpelveld en Bocholtz. De nieuwe partij zoekt hierbij ook nadrukkelijk de samenwerking op met de inwoners, ondernemers en verenigingen van Simpelveld.

Indien u (vrijblijvend) informatie wenst kunt u zich melden via [email protected]. U wordt dan op de hoogte gehouden van de actualiteiten en uitgenodigd voor thema en discussieavonden.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram