Luister live

Belastingdienst lanceert bus om hulp te bieden bij aangifte, ook in Heerlen

26 maart 2024

De Belastingdienst heeft aangekondigd de komende weken een bus in te zetten om mensen te helpen bij hun belastingaangifte. Dit nieuwe initiatief heeft tot doel om ook mensen te bereiken die anders geen aangifte zouden doen. Op 9 april zal de bus in Heerlen staan.

Met de deadline van 1 mei voor de aangifte inkomstenbelasting over 2023 in het vooruitzicht, is het van belang dat Nederlanders tijdig hun aangifte indienen. De bus richt zich met name op mensen die geen blauwe envelop hebben ontvangen, zoals jongeren of gepensioneerden. Een woordvoerder van de Belastingdienst benadrukt dat het ook voor deze groep voordelig kan zijn om aangifte te doen, en dat zij met de bus worden geholpen.

Het doel van de bus is echter niet om boodschappentassen of schoenendozen met paperassen te ontvangen. In plaats daarvan staat de bus klaar om mensen met vragen over hun belastingaangifte te helpen en hen door te verwijzen naar het juiste hulploket.

De Belastingdienstbus zal als eerste Almere aandoen op dinsdag en zal vervolgens tot en met 12 april negen steden in Nederland bezoeken, waaronder Heerlen als enige Limburgse stad op 9 april.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram