Luister live

Beroving op Kloosterplein in Simpelveld: getuigen gezocht

13 september 2023

Op dinsdag 12 september 2023, omstreeks 19.50 uur, vond er een gewelddadige beroving plaats op het Kloosterplein in Simpelveld. De politie is dringend op zoek naar camerabeelden, getuigen en tips om deze zaak op te lossen.

Het incident begon toen twee jonge mannen vanuit de Markstraat naar het slachtoffer liepen. Bij de kruising van de Markstraat en de Kloosterstraat kwamen ze naast het voertuig van het slachtoffer staan. Ze trokken beide een portier van de auto open en eisten herhaaldelijk dat het slachtoffer uit de auto moest stappen omdat ze de auto wilden hebben.

Op een gegeven moment slaagde het slachtoffer erin een portier te sluiten en weg te rijden. Eén van de verdachten wist echter een tas van het slachtoffer te grijpen voordat ze vluchtten.

Verdachte 1:

Lengte: Ongeveer 1.75 – 1.80 meter
Huidskleur: Blank of licht getint
Postuur: Smal
Kleding: Donker gekleed, donkere capuchon over het hoofd

Verdachte 2:

Lengte: Ongeveer 1.80 – 1.85 meter
Huidskleur: Blank of licht getint
Postuur: Smal
Kleding: Donkere broek / jeans, lichte capuchon over het hoofd

Als u tussen 19.30 en 20.30 uur op die avond twee personen heeft gezien die aan dit signalement voldoen en zich ophielden in de omgeving van de Marktstraat, Kloosterstraat en Kloosterplein in Simpelveld, of als u camerabeelden heeft van het incident, neem dan onmiddellijk contact op met de politie. Alle informatie is welkom en kan helpen bij het oplossen van deze zaak. U kunt uw tips melden via het tipformulier.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram