Luister live

BloteVoetenPark bekroond met zilver bij Het Leukste Uitje Verkiezing

20 januari 2024

Via: 045online

BRUNSSUM – Een buitengewoon vermakelijk uitje voor zowel kinderen als volwassenen heeft de lof van de jury ontvangen tijdens de verkiezing van Het Leukste Uitje van Limburg, georganiseerd door de ANWB. De activiteit belooft een dag vol avontuur, uitdaging, verrassingen, gezelligheid en ontspanning, waarbij deelnemers ook nog de kans krijgen om veel te leren, ten goede van lichaam en geest.

De lovende woorden voor het BloteVoetenPark in Brunssum werden bekroond met een zilveren medaille, toegekend met een indrukwekkend eindcijfer van 8,5. Vooral op het gebied van ‘sfeer’ en ‘klantvriendelijkheid’ behaalde het uitje een opmerkelijke 9. De prijsuitreiking vond plaats in Het Hart van Holland in Nijkerk, waar de organisatoren met trots en een glimlach de bijbehorende award in ontvangst namen.

In een bedankwoord werden alle betrokkenen geëerd voor hun bijdrage aan het succes, waaronder de toegewijde medewerkers die samen met de klanten zorgen voor een onvergetelijke beleving. Ook werden dankbetuigingen uitgesproken naar zakenpartners, leveranciers, collega’s, vrienden en vrijwilligers, met de erkenning dat het succes te danken is aan de gezamenlijke inspanningen.

Naast het vieren van hun eigen succes werden ook andere Limburgse winnaars gefeliciteerd: Speeltuin Kitskensberg (goud), Kasteeltuinen Arcen (brons) en Toverland (zilver in de categorie ‘Nederland’). Het nieuwsbericht sluit af met een oproep aan ondernemers, gemeenten en de provincie om samen trots te zijn op al het moois dat Limburg te bieden heeft en gezamenlijk op te trekken voor een blijvend aantrekkelijke provincie.

 

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram