Luister live

Brunssumse Oktoberfeesten trekken fans dichtbij en ver naar het Koutenveld

30 oktober 2023

De Brunssumse Oktoberfeesten, die plaatsvonden van 27 tot en met 29 oktober, trokken feestgangers uit de regio voor een weekend vol traditionele Beierse festiviteiten.

De Brunssumse Oktoberfeesten is het oudste oktoberfeest van Nederland. Het feest een jaarlijks terugkerend driedaags tentfeest in het Zuid-Limburgse Brunssum en vindt ieder laatste weekend van oktober plaats. Het was jarenlang na de oktoberfeesten in Sittard en in Varsseveld het op twee na grootste oktoberfeest van Nederland wat betreft bezoekersaantallen.


Dit jaar werden de Oktoberfeesten in Brunssum gehouden in een sfeervolle festivalomgeving en boden ze bezoekers de kans om te genieten van muziek, eten en drinken. Ondanks de wisselvallige weersomstandigheden, genoten velen van de sfeer en muziek.

Op het programma stonden enkele hoogtepunten zoals Beppie Kraft, Wir Sind Spitze en Kaser Mandl Duo. De Brunssumse Oktoberfeesten zijn een jaarlijks terugkerend evenement en vormen een kans voor de lokale gemeenschap om samen te komen en te genieten van een stukje Tirol traditie in het hart van Brunssum. Het evenement werd met enthousiasme ontvangen door de feestgangers, en velen kijken nu al uit naar de volgende editie in 2024.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: tv@rtvparkstad.nl

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram